Z jasnim ciljem in vizijo biti več kot le glasbena trgovina.

Smo specialisti na področju saksofonov in klarinetov.

Vsi inštrumenti so pri proizvajalcu testirani in osebno izbrani s strani naših strokovnjakov.

DESIGNYourSound

Ob veliki izbiri ne veste kateri saksofon/klarinet je pravi za Vas ali Vašega otroka, katere dodatke za inštrument potrebujete, bi radi vse skupaj preizkusili ob profesionalni pomoči in nasvetu?

DESIGN YOUR SOUND pomeni, da se zavedamo raznolikosti glasbenih okusov in načinov igranja ter se zavedamo težav in pomanjkljivosti klasičnega nakupa inštrumenta.

Zato Vam pri izbiri saksofona/klarineta, ustnika, objemke in jezičkov nudimo brezplačni preizkus materiala in osebni nasvet strokovnjaka, inštrumentalista, vse na enem mestu v 4 korakih:

IGRANJE S STROKOVNJAKOM

za uspešno svetovanje je potrebno najprej spoznati glasbenika.


TESTIRANJE RAZLIČNIH SAKSOFONOV / KLARINETOV

iskanje ustreznega tipa glede na obstoječe znanje, želje in ambicije. Na Vašo željo lahko inštrument za Vas izbere kateri izmed naših strokovnjakov ali vaš učitelj tudi osebno pri proizvajalcu.

IZBIRA MATERIALA PRI IZVORU ZVOKA

ustnik, objemka in jeziček; kompletiranje z inštrumentom.


REDNO SERVISIRANJE INŠTRUMENTA

za Vas skrbimo tudi po nakupu, saj sodelujemo z najboljšim serviserjem, ki poskrbi za kvalitetna popravila vseh znamk saksofonov in klarinetov.

Z nakupom ne boste dobili le odličnega inštrumenta, temveč postanete del družine in filozofije Vincera, ki verjame v socialno podjetništvo - podpora pedagoškim in umetniškim projektom kot so SOS, SOSjunior, Festival AS in ALPSAX Summer.

V našem podjetju smo za serviserja izbrali zagotovo najbolj priznanega serviserja v širši regiji (Slovenija, Hrvaška in Furlanija v Italiji). Z veseljem bomo prevzeli Vaše naročilo, ga posredovali mojstru Roberto Buttusu, prevzeli vaš inštrument in Vam ga v dogovorjenem roku tudi vrnili, da bo ponovno "kot nov".

Naprošamo Vas, da izpolnete formular in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.

SERVISNI FORMULAR